03.08.2013, subota, ajmo izaći

08/04/2013

Ceo dan sam bila za kompom, a onda sam peglala, gomilaa stvari, jbt. 

Od nekih 20h od kad je I došla:

Preskočiću onaj deo kad su me iznervirale...

I. sam šila nešto na haljini, neke bodljice, malo sam se igrala i super to uradila. N. su iznervirale i nije htela da izađe. A Lj. je kasnilaa, jakooo...Moj brat R. i brat neki dalji i R. najbolji drug S. su išli sa nama. Pošto je u kafiću bilo svega par ljudi otišli smo u park, tamo je bio onaj mali i njegova ekipa i neki lik koji msm da je stariji od njih, al ono otkud znam. Znam samo da je gledao u mene i onda sam se upoznala sa njim a on se stalno smejao, inače lep dečko a i jako zgodan. Jedan A. isto iz te ekipe je jako sladak, on i budala M. su se kao trkali a ja sam rekla kad da krenu. Otišli smo u kafić i igrali. Posle smo bili napolju, ispred kafića. I pričali i smejali se..Lj. je došao jedan što se dugo loži na njega D. a ja nisam znala da mu je tu i brat od strica R. na kojeg se strašno ložim iako ga nisam ni upoznala. taj R. je jakoo visok i radi u vojsci, lik u uniforni. I D. kad je skontao da se ložim zvao ga i pitao ga da me odveze kući i on kao hoće al da ja odem do njega da mu se javim, međutim... Ovi se potuku, neki likovi iz tog mesta gde smo izašli počeli ove njegove samo odjednom da tuku i ovaj kad došao onoliki ovi se sklonili i onda mi je jednostavno bilo glupo da se upoznajem sa njim pored svega toga. A njegov drug, brat nemam pojma ko, što je bio sa njim prišao mi i pričao nešto samnom, i sve ono smeje se i nešto pominje kako je D. došao do R. da mu kaže za tuči a ja pomenem kako je išao i da pita jel bi mene vozio kući. A ovaj nabaci neku kezinu od uva do uva i kaže ''A ti si ta devojka?''. Prosto mi bilo neprijatno. Ali eto, otišli smo taksijem kući. A I. se posvađala sa dečkom i to žestoko, plakala je, mislila sam da će se potući ali nisu. 

Došla sam kući i videla kakav haos su mi ostavile a kako ja ne mogu da spavam ako mi je soba u haosu morala sam to da raspremim. Posle toga sam se istušilara i otišla na spavanje.

Veće samopouzdanje mnogo znači. Budeš mnogo privlačniji ljudima. Što se kod mene u zadnjih mesec dana pokazaloo, i to veoma dobro. Ali ja nisam neka koja će biti sa bilo kim kad joj se ukaže prilika. Ali iskreno, trenutno se lomim, ako M. dođe u to mesto gde izlazimo sledeće nedelje  i pita me da budemo u vezi, a pritom dobijem šansu za R. ne znam šta bih uradila. Verovatno ne bih odabrala ni jednog i onda bih se glupo osećala. Ali realno. R. me privlači nekoliko meseci i čula sam samo najbolje o njemu, ali sa M. sam se odmah skapirala i jako je dobar. Nadam se da neću doći u tu situaciju. x.o.x.o

4 Comments Add your own

 • 1. vampirusak  |  08/06,2013

  Biće, biće. :D
  Hvalaa

 • 2. micaaa  |  08/06,2013

  zao mi je sto se niste upoznali, bice jos prilika verovatno. :)
  Volim tvoj blog

 • 3. vampirusak  |  08/04,2013

  Hvalaa :)

 • 4. ladycatxoxo  |  08/04,2013

  Blog ti je odličan, samo tako nastavi!

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds