Petak veče, izlazak

07/28/2013

Izašla sam sa tri drugarice u drugo mesto na slavu i išle smo sa našim taksistom. Prvo smo malo prošetale a onda smo se vozale na spidijuuu.. Bilo je odlično, mogla sam se celo veče vozati. P. me je svakih pola sata pitao gde sam. On je naplaćivao karte za pena party na koji nismo otišle. Sedele smo malo u parku koji je bio pun ljudi. Lj. se smuvala sam nekim delijom, sranje. Drago mi je što ima dečka ali mi se ne sviđa što je delija al dobro. Nazvala sam P. i rekao mi je da dođem negde a ja nisam razumela gde. Jedva smo se sporazumeli. Kada sam došla tamo on se svađao sa drugovima jer nije hteo da ide sa njima nege u kolima a oni su bili i pijani i naduvani. Počeo je da mi priča šta je radio ceo dan i tako gluposti. Bila sam naslonjena na neki auto koji je on hteo posle toga da otvori da mi uđemo unutra ali nije mogao. Mislim stvarno. Stalno mi se približavao i po malo me dodirivao, ono kao slučajno. Kad je konačno stao ispred mene nasmejala sam se kao i on. Zatim me poljubio. Pitao me jel hoću da prošetam do igrališta da budemo tamo. Pristala sam i otišli smo. Seli smo u neku kao malu kućicu tamo ili šta već i počeli da pričamo. Da ne poveruješ, priča više od mene. Slušala sam kako se tuče i kakva sranje pravi što mi i nije toliko smetalo. Dok mi je pričao njegovi prsti igrali su se sa mojom rukom, nežno prolažeći po njoj. Kada sam počela da pričam svoje gluposti on me je poljubio. Bilo mi je drago jer sam stvarno počela da lupam i trebao je neko da me ućutka. Dugo smo se ljubili, vatali, mazili...Prijali su mi njegovi dodiri...Onda smo prošetali po igralištu i seli na stepenice iznad kojih je gorela sijalica koju je on polupao. Kada smo seli nastavili smo da se ljubimo i sve ostalo. Ja sam inače nevina ali mislim da sa spremna za više ali ne sa osobom koju ne poznajem dovoljno. On je hteo više, probao je ali nisam mu dopustila. N. me je nazvala na telefon da mi kaže da moramo da idemo. Dok sam pričala sa njom on me je i dalje ljubio a pošto nisam odmah prekinula ujeo me je. Htela sam da krenem ali on me nije hteo pustiti. Do kraja igrališta otišli smo zajedno i tamo sam videla da mi drug iz razreda leži pijan. I tako otišli smo kući u pola 4. Onda sam stajala napolju sa drugaricom nekih 15-ak minuta slušajući šta je bilo sa njom i tim delijom. Došla sam kući a tata još nije legao da spava pošto je radio i odmah je skontao da sam bila sa nekim i počeo se smejati. I da P. i ja smo se posvađali jer ja nisam htela nešto više sa njim odmah prvo veče. Zar zaista neko može toliko biti retardiran? Nije mi nešto smetala svađa jer ja nisam planirala da mu budem devojka već sam samo htela malo da sebi ulepšam veče što sam i uspela. :) x.o.x.o

2 Comments Add your own

 • 1. jacobhue  |  08/03,2022

  Your writing is really informative, especially because it's so meaningful and updated. Thanks for sharing this wonderful post!

  Your writing is really great. I’m so glad I read it. It kept me hooked the whole way through.

  Thanks for this information. I really appreciate the information that you have provided.

  https://www.tcswebmail.info/ https://www.upsers.fyi/ https://www.prepaidgiftbalance.fyi/

 • 2. Helene Patton  |  01/20,2020

  An injunction of the theme and terrific look is approved for the main looks. The terms of the funds and https://awriter.org/essayssos-com-review/ is approved for the contents. The experts are found here for the use of the offs. The turn is filled for the approval of the terms. the product is marked for the middle of joys and shining items for students.

Leave a Reply

Dodaj komentar





Zapamti me


Around here